Back

Cours

Nous offrons des cours pour les professionnels du traitement du trauma

Expertise

Des traineurs internationaux avec une experience clinique prouvee.

Flexibilité

Choisis ce que tu désires, comme tu le désires

Les cours

A propos de nous

Notre intention est de positionner le psychothérapeute et le thérapeute au centre de l’attention et de lui apporter un support professionnel. Nous désirons lui offrir une opportunité de développement professionnel et la possibilité de faire ce métier en se sentant connecte avec une communauté qui le soutient.

Decouvre la methode NARM pour l’approche des traumas complexes

EVA | Elan Vital Academy

Testimoniaux

Am pășit cu multa curiozitate in acesta formare! Un curs bine structurat cu informații prețioase si tehnici valoroase, care mi - au depășit Așteptările! O abordare terapeutica care vine cu mult sens și semnificatie atât in plan personal cât și profesional! Sunt recunoscătoare pentru aceasta experiența și recomand cu drag, tuturor colegilor care își doresc o evoluție in toate aspectele vieții!
book-3

Nicoleta G

NARM m-a ajutat atat in plan personal cat si profesional. Personal, am inteles despre mine lucruri adanci pe care nu le am constientizat pana acum si care ma impiedicau in a trai o viata de calitate si satisfactie profunda. Profesional, am castigat o noua dimensiune in intelegerea relatiei cu clientul meu, o validare a compasiunii pentru celalalt si o abordare revigoranta a ceea ce inseamna terapia.
courses-16

Roxana V

NARM este probabil cea mai umană și autentică formă de terapie pe care am întâlnit-o până acum, atât în calitate de client, cât și ca terapeut. Curiozitatea mea spre această metodă a fost declanșată de experiența emoționantă și revelatorie pe care am avut-o simțind pe propria piele efectele sale. Aceași senzație am avut-o pe parcursul celor două module de formare în NARM: o experiență revelatorie la nivel informațional și emoțional, o călătorie printre trăiri și un proces de învățare natural, organic.
blog-18

Teodora S

Abonne-toi maintenant et reçois une newsletter avec du materiel educationnel, de nouveaux cours, des livres populaires et autres …